Dobrodošli

Restoran "Laco", obiteljsko je gospodarstvo, smješteno odmah na ulazu u grad Novigrad.U blizini samog centra grada i uređene gradske obale. Uz sobe s pogledom na more, Laco nudi i domaću kuhinju,parking i raskošnu terasu restorana.

LacoFront-thumb.jpg  LacoBack-thumb.jpg

Obiteljsko gospodarstvo

Uz ugostiteljstvo, članovi obitelji Spećina, bave se i ribolovom i lovom, stoga u ponudi restorana često se mogu naći sviježe sezonske namirnice - ribe,divljač,gljive,šparuge...Baš zbog svoje ljubavi prema lovu i ribolovu, domaćini će najbolje znati savjetovati i ugostiti sve ljubitelje sportskog lova i ribolova, te najbolje procjeniti njihove ukuse i potrebe.

Smještaj

"Laco" osim što se nalazi na sam ulaz u grad Novigrad, okružen je veoma bitnim sadržajima, blizina mora (30m)-uređeno gradsko kupalište s tuševima i parkovima, autobusna stanica,poštanski ured,banka(bankomat), centar grada Novigrada. Sam smještaj grada dat će vam mogučnost da otkrijete i prirodne ljepote sjev.zapadne Istre od mediteranske makije na obali do gustih šuma kestena,hrasta i bukve u sjevernom djelu bujštine.

Novigrad

Grad Novigrad, smješten na sjev.zapadnoj obali Istre. Ribarski je gradić bogate prošlosti o kojoj svjedoće izlošci u gradskom muzeju. Te bogat kulturnim sadrzajima, spomeničkom baštinom, katedrala, crkva Sv.Agate, gradske zidine, muzejima(Lapidarium,Gallerion), izložbama(Galerija Rigo), tradicionalnim feštama i muzičkim festivalima (TZ Novigrad). Uz Novigrad moći ćete upoznati ostale veće i manje gradiće ovog dijela Istre, Poreč sa svojom bazilikom i kasnoantičkim mozajcima,Umag sa teniskim ATP turnirom, grad umjetnika Grožnjan, Buje i Brtonigla gradovi tradicije i vina, Završje sa njegovima kosim zvonikom, Momjan sa svojom utvrdom na stjeni... do svih lokacija možete stići veoma brzo unutar 15minuta vožnje automobilom ili autobusom.